Kansas State University Foundation Office Park Phase I

  • KSU-Foundation-Exterior-01
  • KSU-Foundation-Exterior-02
  • KSU-Foundation-Exterior-03
  • KSU-Foundation-Interior-01
A Foundation for Success The design for the new Kansas State University Foundation is an iconic extension of the KSU campus with expansive views towards Bill Snyder Family Stadium. Hoefer Wysocki engaged with the clients and various user groups to create a flexible program for the interior that would allow the Foundation to continue growth. Through extensive input from a variety of clients and user groups, an interior concept and space plan was developed that integrated a multi-faceted program open office spaces, large meeting / gathering areas, and expansion space. The building is the first of several buildings proposed on the site.

Comments are closed.